Jogi Nyilatkozat!

 

A kiserdeiovoda.hu Balatonfüredi Kiserdei Óvoda hivatalos honlapja.A kiserdeiovoda.hu weboldalának megtekintésével elfogadja az általunk meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne használja a weboldalunkat, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet!

A kiserdeiovoda.hu oldalon található tartalom a szerzők és a kiadó tulajdona. A felhasznált hírek, fotók, videók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni.
A kiserdeiovoda.hu fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.


Szerzői jogok


Tilos a kiserdeiovoda.hu előzetes engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit (szöveg, dokumentum, grafika, fotó, videóanyag stb.) bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni esetleg kinyomtatni. A honlap tartalmának bármilyen célú szolgáltatásként való továbbfelhasználása csak a kiadó előzetes írásbeli engedélyével történhet.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiserdeiovoda.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A felelősség kizárása

A kiserdeiovoda.hu oldalakon külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) is találhatók. A kiserdeiovoda.hu semmilyen felelősséget nem vállal a kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve e honlapok adatkezelési biztonságáért.
A kiserdeiovoda.hu továbbá nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek
- a weboldalak használatával kapcsolatosak,
- a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
- a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy vonalhibából keletkeznek.


Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

Amennyiben anyagot ad át nekünk felhasználásra, azzal vállalja, hogy az anyag alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és hozzájárul annak a kiserdeiovoda.hu általi részbeni vagy teljes nyilvánosságra hozatalához, a tartalom felhasználásához.Kiserdei Óvoda

Balatonfüred 2020-05-02


Mobirise

No Code Website Builder